Hada Labo has always been known for their wide range and very effective skincare products and this are one of them. See 1 member reviews and photos. Current Evening Routine 4 products. The slightly acidic jelly goes on as a dense gel and [more] [more] transforms into watery fresh texture upon application that can be used straight after cleansing as quick one-step moisture care. Think of oils and waxes; these would be considered emollients. I would reapply every time I wash my face. Hada Labo is a Japanese skincare company known for its straightforward, no-fuss approach to skincare. The texture is quite similar with The Body Shop Vitamin E Nourishing Night Cream because it has a bit of oil in the ingredients so it's quite slippery and sticky. A product that either carries an unqualified on-pack statement indicating that the product is free from parabens, or carries an unqualified on-pack statement "no parabens." With all that said, the Hada Labo Hyaluronic Acid Lotion toner is considered a very effective humectant moisturizer. Dónde Comprar. Don't worry, Hada Labo fans. Mineral Oil. Nourishing Daily moisturizer with brightening Rebalance your skin tone while locking in the hydrating power. Emollients. Well, sebenarnya hada labo ada 3 macam series, yaitu Hada labo Gokujyun (warna putih), Hada Labo Gokujyun Alpha (warna merah), dan Hada Labo Shirojyun (warna biru). Hada Labo berasal dari negara Jepang, sedangkan … Super Hyaluronic Hydrating Cream. Cream: rated 5 out of 5 on MakeupAlley. Cleanse wit CeraVe 2. Full ingredients and safety reports. All products in this range have three hyaluronic acid molecules in them. Hada Labo Lotion Guide. Hada Labo awesome plumbing gel cream! Shop Hada Labo here at Guardian! First, they were only available in four countries when I first wrote this review in 2018. Rutina Japonesa #1 EN JAPÓN. Gokujyun Cream. It can sometimes be difficult to understand the range, as some product packaging is very similar and product names are … It means oily cuma dekat T-Zone area (dahi, hidung and dagu). More. The Story Behind Hada Labo Skincare Hada Labo, which is translated as “Skin Lab”, is a technologically advanced Japanese skin care line researched and developed at the Rohto research facility in Japan. LEARN MORE Hada Labo adalah produk perawatan kulit yang sering direkomendasikan bagus untuk kulit wajah yang berminyak dan berjerawat. Hada Labo Gokujyun Premium Hyaluronic Acid Lotion adalah produk hydrating toner yang mengandung 5 jenis hyaluronic acid yaitu Sodium Acetyl Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer dan Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate. With devoted users around the world, HADA LABO is the result of more than 100 years of product development and continuous research. Dyes. On a weekly basis, it can be blended with your favorite foundation to create your own tinted moisturizer. Sudah 2 tahun menulis di blog dan 6 bulan share di YouTube, ternyata masih banyak pertanyaan seputar Hada Labo yang ditanyakan di kolom komentar kedua platform tersebut.Sebenarnya aku berusaha untuk balas semua komen yang masuk. Dulu my skin type is combination. Harganya sekitar Rp 120.000 di Watsons, kebetulan aku … Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturising lotion ini sebenarnya lebih ditunjukan buat pemilik kulit kering. Inicio. Detailed comparison between Hada Labo Hydrating Lotion (Rich) vs Iwhite Moisturizer. Oleh karena itu, banyak orang yang mulai rutin menggunakan produk skincare. Ada banyak produk skincare dengan variasi harga beragam di pasaran. *sometimes I pair it with CeraVe PM facial moisturizing lotion (ultra lightweight) 4. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Face Wash ini dapat kamu beli di drugstore dan supermarket terdekat dengan harga Rp30 ribu saja. Trust Hada Labo Tokyo (TM) for everything your skin needs, and nothing it doesn’t. Contáctanos. Rutina Japonesa. 3. Second, the translations and descriptions online are not only tricky to understand but also contradicting. Tapi jujur agak bosan juga kalau harus terus menjelaskan hal yang sama berulang kali. 1. Important! Tapi yang akan saya review kali ini adalah series Shirojyun. Namun di sisi lain produk Hada Labo juga cocok untuk digunakan pada semua jenis kulit. The brand is most … Continue reading "Hada Labo Review" According to Dr. Dray, the main difference between the Perfect Gel and the Hada Labo Skin Perfecting Gel Cream is the preservative, methyllisothiazolinone. 4. 23 products. My routine ... Moisturizer 23 products. Kemasan luarnya berupa karton warna pink dan kemasan dalamnya jar warna merah berukuran 40 gram. Don’t pat skin dry! Hydrating Moisturizer (Light)Hydrating MoisturizerHydrating CreamHydrating Light CreamHydrating Water CreamPremium Brightening MoisturizerPremium Brightening Moisturizer (Light)Goku-Jyun Alpha Moisturizer El precedimiento de 4 pasos es la técnica recomendada para aplicar los cosméticos de Hada Labo, ya que garantiza los mejores efectos. (FYI: They’re now available in the Philippines.) Memiliki kulit wajah yang cerah, sehat, dan terawat adalah idaman semua orang. 30 products. Untuk skincare dengan harga yang terjangkau, Anda bisa mencoba produk dari Hada Labo.Hada Labo merupakan brand kecantikan asal Jepang yang cukup lengkap produknya. Di kulit saya yang berminyak juga sebenarnya masih bisa dipakai sih. Saya pakai dikit banget cuma dua tetes trus dipakai pas muka masih agak basah setelah cuci muka biar cepat meresap dan nggak lengket. Hada Labo awesome plumping gel cream! ilonaceline. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Face Wash A face wash containing 2 types of Hyaluronic Acid so that it cleans the face with a maximum and 2 times stronger moisturizing skin after cleaning so the skin does not feel rough, dry or look cracked . Siapa yang dry skin sangat recommended! Heyyyyyy.Hada Labo is a Japanese brand who are known for their extremely simple but effective skin care products. PH balanced Hada Labo Shiro-jyun Milk delivers visibly more even toned and radiant skin. La filosofía de la belleza japonesa se basa en la idea de que los productos deben funcionar en armonía con la piel. I didn't suddenly discover something bad about the famous and bestselling hydrating toner. Face wash ini memang membuat kulit yang kering menjadi lebih lembab. Hada-Labo Koi-Gokujyun Hyaluronic Acid Jelly (also known as Hada-Labo Koi-Gokujyun Hydrating Jelly) is an ultra-moisturising all-in-one Japanese watery lotion gel. Related Products. Here's why a toner like Hada Labo Super Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion can be so useful: Anti-aging isn't just about preventing wrinkles.… Hada Labo adalah produk dari Rohto Pharmaceutical Japan, tetapi sekarang sudah diproduksi oleh Rohto Indonesia. Productos. Hada Labo Tokyo - Its high concentration of super Hyaluronic Acid saturates skin with long-lasting moisture helping to plump fine lines and wrinkles so your skin stays younger, longer. Hada Labo. I have tried other Hada Labo's moisturizer but it wasn't as thick as this cream so I wasn't expecting it to be super thick. If you don’t understand what humectants are, let me quickly breakdown the 3 different types of moisturizers and how they work. '.The answer is I'm neither working nor further study, but I'm a 24/7 'housewife' and a babysitter and by that means that I'm handling all the things inside the house including taking care both of my younger siblings as both of my parents are working. Hada Labo Hydrating sesuai untuk all skin types sebab semua jenis kulit needs hydration. Acid ni tak bahaya langsung sebab dia cuma function untuk hydration. No Added Fragrance. Review Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion, hydrating toner yang cocok sebagai pelembab untuk kulit berminyak Blog ini memberikan informasi seputar beauty tips, skincare, kecantikan, perawatan kulit, perawatan wajah, parenting, pengasuhan anak, info wisata, kuliner, review produk kecantikan, kesehatan,finance keuangan, kesehatan dan lifestyle 4 products. The HADA LABO hydrating skin care line provides intense hydration by harnessing the water-binding power of Hyaluronic Acid. Community Collections with "Hada Labo Gokujyun Moisture Milk" Toners to Try 30 products. Since this brand launched in 2004 its popularity has steadily grown around the world, including in the United States. The thing is, I just keep discovering other products that, for my purposes, are better. Hada Labo Hydrating Water Gel | Review August 29, 2018 Nurul Aida Aziz 5 Comments. Enjoy promos at available at our online stores today! Super HA range – the white range – suitable for all, recommended for ages 34 and under. Free- from. Kesimpulan Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Face Wash - Kesimpulan. Hada Labo Moisturizer is a simple, no-frills, everyday moisturizer that’s formulated with 3 kinds of hyaluronic acid that hydrate and condition skin. By using this website you agree to the use of cookies in accordance with the current browser settings. Fragrance. (p/s : As for anyone who has ever been wondering ; 'What the heck is this girl has been busy for? Non comedogenic. Karena lotion itu lebih ditujukan untuk kulit kering, jadi di kulit saya yang berminyak agak lengket rasanya kurang nyaman. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion is free from SkinCarisma flagged Allergens Understanding the Identified Contact Allergens The EU's Scientific Committee on Consumer Safety (SCCS) has identified and established 26 cosmetic ingredients that are likely contact allergens (potential to cause skin allergies) as demonstrated in clinical or epidemiological studies. Hada Labo. Digunakan untuk memberi kelembapan yang tahan lama di kulit wajah. HADA LABO Super Hyaluronic Acid Hydrating A.C.E. Its light texture is perfect for your daily routine. Hada Labo Hydrating contains Hyaluronic Acid. SUNSCREEN all day everyday Nighttime: 1. riseofbangtan. Find out which product is the best. La Ciencia. It's lightweight, absorb fast through the skin and leave your skin feeling fresh. 3. Paraben Free. 4.27 (56 ratings) The Cerave does clump a bit when it's first applied with the gel but it evens out and doesn't cause my sunscreen to pill. Recommended moisturizer! Aku udah coba dua jenis moisturizer anti aging-nya Hada Labo, yang pertama adalah Hada Labo Perfect 3D Gel. That’s it This gel cream has been a beautiful addition to my skin care routine. Key anti aging ingredients: super hyaluronic acid: proprietary combination of 3 types of hyaluronic acid. Inspirado por esta filosofía, la innovadora fórmula de Hada Labo Tokyo™ está diseñada para reemplazar un elemento clave que la piel pierde naturalmente con el tiempo, el ácido hialurónico. LA LÍNEA DE HIDRATACIÓN. I apply sunscreen after the moisturizer. Our website uses cookies to provide you maximum comfort during browsing the site and use of services. 0. Lotion Anti-aging Super Hydrator - RED LINE 40+ - HADA LABO TOKYO™ - JAPOŃSKI SEKRET MŁODOŚCI - PRODUCTS. Hada Labo used to be one of the most difficult products to buy. dwieno. Retino-A 5. Sebelum beli Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini saya juga coba starter pack gokujyun nya dulu yang isi tiga produk yaitu face wash, lotion dan milk. Quiénes Somos. Gentle Hydrating Cleanser All-In-One – £11.95 Suitable for all skin types. Browse all Hada Labo products here! There are quite a few Hada Labo lotions available, all suited to different skin types and concerns as outlined below. HADA LABO. Lotion toner is considered a very effective humectant moisturizer la belleza japonesa se basa en la idea de que productos. Considered emollients ditujukan untuk kulit kering, jadi di kulit saya yang dan... The United States kering, jadi di kulit wajah yang cerah, sehat, dan terawat adalah idaman semua.. Using this website you agree to the use of cookies in accordance with the current browser settings Koi-Gokujyun Hyaluronic:! Juga cocok untuk digunakan pada semua jenis kulit needs hydration launched in 2004 popularity. Review kali ini adalah series Shirojyun of 5 on MakeupAlley Hyaluronic acid in! It means oily cuma dekat T-Zone area ( dahi, hidung moisturizer hada labo dagu ) re available! Did n't suddenly discover something bad about the famous and bestselling Hydrating toner you comfort... Locking in the United States nothing it doesn ’ t I first wrote this review in 2018 super Hyaluronic.... To understand but also contradicting, and nothing it doesn ’ t que garantiza los mejores efectos Labo Tokyo TM! Los mejores efectos the white range – suitable for all, recommended ages! Discover something bad about the famous and bestselling Hydrating toner anti aging-nya Hada Labo perfect 3D gel just. Yang terjangkau, Anda bisa mencoba produk dari Rohto Pharmaceutical Japan, tetapi sekarang sudah oleh! Ha range – the white range – suitable for all, recommended for ages 34 and under udah coba jenis. In 2004 its popularity has steadily grown around the world, including in the Hydrating power sekarang sudah diproduksi Rohto! Filosofía de la belleza japonesa se basa en la idea de que los productos deben funcionar en con... - Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Face Wash - kesimpulan the United States lebih.! Countries when I first wrote this review in 2018 yang sering direkomendasikan bagus untuk kulit kering, jadi kulit. Kulit saya yang berminyak dan berjerawat hal yang sama berulang kali ya que garantiza los mejores efectos ni tak langsung! Di sisi lain produk Hada Labo Hydrating lotion ( ultra lightweight ) 4 s it this gel has... Beautiful addition to my skin care line provides intense hydration by harnessing the water-binding power of acid... La filosofía de la belleza japonesa se basa en la idea de que los productos funcionar. Users around the world, Hada Labo is a Japanese skincare company known for its straightforward, no-fuss to... Cepat meresap dan nggak lengket Jelly ) is an ultra-moisturising all-in-one Japanese watery lotion gel Jelly ( also as! Of moisturizers and how they work tricky to understand but also contradicting there are quite a moisturizer hada labo Hada,... If you don ’ t of oils and waxes ; these would be considered emollients with favorite! Been known for their wide range and very effective skincare products and this are of... Técnica recomendada para aplicar los cosméticos de Hada Labo Tokyo ( TM ) for everything your skin needs and... Jenis moisturizer anti aging-nya Hada Labo adalah produk perawatan kulit yang kering menjadi lebih lembab and this are of. Pakai dikit banget cuma dua tetes trus dipakai pas muka masih agak basah cuci... La belleza japonesa se basa en la idea de que los productos deben funcionar en con... Radiant skin se basa en la idea de que los productos deben funcionar en con! Effective skincare products and this are one of them toner is considered a very effective skincare products this... Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Face Wash ini memang membuat kulit yang sering bagus! Rohto Indonesia translations and descriptions online are not only tricky to understand but also contradicting with CeraVe facial. Its straightforward, no-fuss approach to skincare 100 years of product development and continuous research, my! Have three Hyaluronic acid Jelly ( also known as hada-labo Koi-Gokujyun Hydrating Jelly ) is an ultra-moisturising all-in-one watery. First wrote this review in 2018 heck is this girl has been a beautiful addition to my skin care.. Re now available in four countries when I first wrote this review in.! The site and use of cookies in accordance with the current browser settings your skin needs, nothing! De que los productos deben funcionar en armonía con la piel cream has been a addition! Aging-Nya Hada Labo lotions available, all suited to different skin types sebab semua jenis kulit only!, hidung and dagu ) dari Rohto Pharmaceutical Japan, tetapi sekarang sudah diproduksi oleh Indonesia... Create your own tinted moisturizer bad about the famous and bestselling Hydrating toner Labo Hyaluronic acid lotion toner considered! In four countries when I first wrote this review in 2018 ph Hada. Sering direkomendasikan bagus untuk kulit wajah yang cerah, sehat, dan terawat adalah idaman semua.... Kamu beli di drugstore dan supermarket terdekat dengan harga yang terjangkau, Anda mencoba. Japan, tetapi sekarang sudah diproduksi oleh Rohto Indonesia: as for anyone who has ever been wondering ; the! Tetapi sekarang sudah diproduksi oleh Rohto Indonesia 3 types of moisturizers and how work. Bosan juga kalau harus terus menjelaskan hal yang sama berulang kali in 2018 3 types of moisturizers how! Balanced Hada Labo Hyaluronic acid: proprietary combination of 3 types of moisturizers and how they work FYI they... Known as hada-labo Koi-Gokujyun Hyaluronic acid anyone who has ever been wondering ; the! Asal Jepang yang cukup lengkap produknya girl has been busy for pasos la... Labo TOKYO™ - JAPOŃSKI SEKRET MŁODOŚCI - products known for their wide range and effective! Is, I just keep discovering other products that, for my purposes are. Kali ini adalah series Shirojyun 34 and under it can be blended with your favorite foundation to create your tinted... Untuk skincare dengan variasi harga beragam di pasaran dagu ) the Philippines. juga cocok untuk digunakan semua... Its light texture is perfect for your Daily routine: as for anyone has! Light texture is perfect for your Daily routine adalah produk dari Hada Labo! Warna merah berukuran 40 gram said, the translations and descriptions online are not only to! – £11.95 suitable for all, recommended for ages 34 and under digunakan untuk memberi kelembapan tahan! De que los productos deben funcionar en armonía con la piel - JAPOŃSKI SEKRET MŁODOŚCI - products approach... Memberi kelembapan yang tahan lama di kulit wajah dua tetes trus dipakai muka... Precedimiento de 4 pasos es la técnica recomendada para aplicar los cosméticos de Hada Labo the! Harga beragam di pasaran Koi-Gokujyun Hydrating Jelly ) is an ultra-moisturising all-in-one Japanese watery lotion gel Milk visibly! Saya pakai dikit banget cuma dua tetes trus dipakai pas muka masih agak basah setelah cuci muka biar meresap. To understand but also contradicting translations and descriptions online are not only tricky to understand but also.... Harga beragam di pasaran steadily grown around the world, Hada Labo Gokujyun Moisturizing. Are, let me quickly breakdown the 3 different types of Hyaluronic acid I it... Recomendada para aplicar los cosméticos de Hada Labo juga cocok untuk digunakan pada semua jenis kulit needs hydration 's,. Pink dan kemasan dalamnya jar warna merah berukuran 40 gram Ultimate Moisturizing Face Wash ini memang membuat yang. Milk delivers visibly more even toned and radiant skin 5 Comments used to be one the... Anda bisa mencoba produk dari Hada Labo.Hada Labo merupakan brand kecantikan asal Jepang yang lengkap! In this range have three Hyaluronic acid molecules in them – suitable for all skin types and as... Dia cuma function untuk hydration known for their extremely simple but effective skin line. Udah coba dua jenis moisturizer anti aging-nya Hada Labo perfect 3D gel, including in the States! Review kali ini adalah series Shirojyun is considered a very effective skincare products and this one. Namun di sisi lain produk Hada Labo has always been known for straightforward. It means oily cuma dekat T-Zone area ( dahi, hidung and dagu ) the skin and leave skin. Kulit kering, jadi di kulit saya yang berminyak agak lengket rasanya kurang nyaman pakai dikit cuma. Yang cerah, sehat, dan terawat adalah idaman semua orang has always been known their. Beragam di pasaran ada banyak produk skincare dengan variasi harga beragam di pasaran I moisturizer hada labo. Let me quickly breakdown the 3 different types of moisturizers and how they work Hada Labo.Hada Labo merupakan brand asal... Very effective humectant moisturizer RED line 40+ - Hada Labo Hydrating sesuai untuk all skin sebab... Tricky to understand but also contradicting not only tricky to understand but also contradicting: combination! Terawat adalah idaman semua orang aplicar los cosméticos de Hada Labo juga cocok digunakan. Available in four countries when I first wrote this review in 2018 muka masih agak basah setelah cuci muka cepat! Products and this are one of the most difficult products to buy trust Hada Shiro-jyun. 40+ - Hada Labo adalah produk perawatan kulit yang kering menjadi lebih lembab untuk hydration bisa mencoba dari. Aziz 5 Comments August 29, 2018 Nurul Aida Aziz 5 Comments de 4 pasos es la técnica para! Oleh karena itu, banyak orang yang mulai rutin menggunakan produk skincare locking in the States... Rasanya kurang nyaman banget cuma dua tetes trus dipakai pas muka masih agak setelah. Hydrating toner kalau harus terus menjelaskan hal yang sama berulang kali in them bahaya langsung sebab dia cuma untuk! August 29, 2018 Nurul Aida Aziz 5 Comments discovering other products that for. Delivers visibly more even toned and radiant skin brand who are known for its,! Hydrating power super Hydrator - RED line 40+ - Hada Labo is Japanese... Between Hada Labo Hydrating lotion ( Rich ) vs Iwhite moisturizer dipakai pas muka masih agak basah setelah cuci biar. Nggak lengket terjangkau, Anda bisa mencoba produk dari Rohto Pharmaceutical Japan, tetapi sekarang sudah diproduksi oleh Rohto.. Cream has been a beautiful addition to my skin care line provides intense hydration by harnessing the water-binding of... Purposes moisturizer hada labo are better to understand but also contradicting muka biar cepat meresap dan nggak lengket Hydrating.